خرید آنلاین

چرا بعضی کالاها در بعضی سایت‌ها خیلی ارزان‌ترند؟ پشت پرده چیست؟

قیمت ارزان‌تری که در واقعیت ارزان‌تر نیست
قیمت مختلف یک پاوربانک در سایت‌های مختلف
تیم نوشدارو
زمان مطالعه ۲ دقیقه

خیلی از ما عادت داریم قبل از خرید اینترنتی، قیمت یک کالا را در چند سایت مقایسه کنیم یا با کمک سایت‌هایی مثل تُرب، دنبال بهترین قیمت بگردیم.

اما بد نیست با یک ترفند فروش (یا حتی نوعی کلاهبرداری) آشنا شوید که بعضی فروشگاه‌های اینترنتی از آن استفاده می‌کنند.

فرض کنید قصد دارید یک پاوربانک قوی بخرید تا در مواقع قطعی برق به کارتان بیاید. قیمت این پاوربانک در بیشتر سایت‌ها حدود ۲٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان است، با کمی اختلاف قیمت.

اما ناگهان در یکی دو سایت می‌بینید که همین مدل را با قیمت خیلی پایین‌تر (مثلاً یک میلیون تومان کمتر) می‌فروشند. طبیعی است که فکر کنید یا قیمت‌شان هنوز به‌روز نشده یا فروشنده آدم منصفی است و کالا را با قیمت قبلی‌اش می‌فروشد. ممکن است همین‌طور هم باشد، اما متاسفانه همیشه با افراد منصف و مواجه نیستیم!

در برخی موارد، وقتی شما سفارش را ثبت می‌کنید، فروشنده با شما تماس می‌گیرد و می‌گوید این مدل تمام شده؛ بعد چند مدل «مشابه» دیگر پیشنهاد می‌کند. شما هم شاید در آن لحظه امکان بررسی دقیق نداشته باشید و یکی از مدل‌های پیشنهادی را قبول ‌کنید؛ در حالی که آن مدل در واقع بسیار ارزان‌تر و پایین‌تر از چیزی است که می‌خواستید.

در این روش، فروشنده با یک قیمت وسوسه‌کننده شما را جذب می‌کند، اما در نهایت سعی می‌کند کالایی ارزان‌تر را به جای آن به شما بفروشد.

در چنین شرایطی، فریب نخورید. اگر فروشنده نمی‌تواند دقیقاً همان کالایی را که سفارش داده‌اید تحویل بدهد، حتماً درخواست بازگشت وجه کنید و از خرید جایگزین بی‌کیفیت صرف‌نظر کنید.

ضمنا می‌توانید این رفتار فروشنده‌ها را در سایت‌هایی که قیمت‌ها را لیست می‌کنند، گزارش کنید.

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پست‌های مرتبط

    مطالب پرنگاه

    ویدیوهای نوشدارو

    ویدیو های بیشتر

    حکایت‌های کوتاه، حقیقت‌های بزرگ

    در این بخش، به بررسی دقیق و جامع نشانه‌ها و رفتارهایی می‌پردازیم که ممکن است به کلاهبرداری آنلاین مرتبط باشند. شناخت این موارد می‌تواند به شما کمک کند.

    ویدیو های بیشتر

    منابع