بکاپ خودکار گالری بهصورت پیشفرض روشن است و عکسهای خصوصی شما را در فضای ابری میگذارد. در این ویدئوی کوتاه ببینید چطور آن را خاموش کنید.
بکاپ خودکار گالری بهصورت پیشفرض روشن است و عکسهای خصوصی شما را در فضای ابری میگذارد. در این ویدئوی کوتاه ببینید چطور آن را خاموش کنید.
بکاپ خودکار گالری بهصورت پیشفرض روشن است و عکسهای خصوصی شما را در فضای ابری میگذارد. در این ویدئوی کوتاه ببینید چطور آن را خاموش کنید.
بکاپ خودکار گالری بهصورت پیشفرض روشن است و عکسهای خصوصی شما را در فضای ابری میگذارد. در این ویدئوی کوتاه ببینید چطور آن را خاموش کنید.