حفاظت از «میراث دیجیتال» حساب گوگل؛ برای زمانی که بهش دسترسی نداریم

قابلیت مدیریت حساب غیرفعال یا Inactive Account Manager به شما اجازه می‌دهد از قبل مشخص کنید اگر برای مدتی از حساب گوگل خود استفاده نکردید، چه اتفاقی برای اطلاعاتتان بیفتد. این ابزار می‌تواند بعضی داده‌های انتخابی را در اختیار افراد مورداعتماد قرار دهد، برای مخاطبان پیامی بفرستد یا در صورت انتخاب خودتان، حساب گوگل را حذف کند. بنابراین حذف خودکار بعد از چند ماه، تنظیم پیش‌فرض و اجتناب‌ناپذیر همه حساب‌ها نیست. Inactive Account Manager چه کاری انجام می‌دهد؟ این قابلیت برای شرایطی طراحی شده است که صاحب حساب برای مدت طولانی دیگر از حسابش استفاده نمی‌کند؛ برای مثال به‌دلیل بیماری، فوت یا کنارگذاشتن آن حساب. در تنظیمات Inactive Account Manager می‌توانید حداکثر ۱۰ نفر را به‌عنوان مخاطب مورداعتماد معرفی کنید. برای هر فرد نیز می‌توان تعیین کرد که به همه اطلاعات قابل‌اشتراک یا فقط بخش‌های مشخصی مانند…